Haemme joukkoomme etälääkäreitä ja terveydenhuollon kehittäjiä

Etälääkäri

Juniori-& senioriasiantuntija terveydenhuollon kehittäjätehtäviin

Oletko lääkäri, jolla on erinomaiset kommunikointitaidot? Tahdotko työskennellä sinulle sopivaan tahtiin mistä päin Suomea tahansa ja kehittyä samalla ammatillisesti?
Etsimme etälääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen Savoa Partnersille. Tarjolla on myös töitä lääkäreille, jotka haluavat työskennellä satunnaisemmin, kuten viikonloppuisin tai yhtenä päivänä viikossa. Voit työskennellä mistä päin Suomea tai EU:ta haluat.
Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sillä etälääkärinä keskustelu- ja kuuntelutaidot ovat kaiken a ja o. Tämä työ sopii sinulle, jos nautit ihmisten kanssa juttelemisesta puhelimessa ja kaipaat joustavuutta elämääsi.

Millaisesta työstä on kyse?

Etälääkärinä pääset hoitamaan terveyskeskuspotilaita puhelimitse. Meille on kunnia-asia, että potilaidemme pulmat ratkeavat aina, ja olemme saaneet kiitosta toiminnastamme niin heiltä kuin terveyskeskuksiltakin.
Työsi on vaihtelevaa ja erittäin joustavaa: Sinä päätät, kuinka monta potilasta päivässä haluat hoitaa. Voit rytmittää päiväsi vapaasti aamu- ja iltakahdeksan välillä sekä työskennellä niin arkena kuin viikonloppuisinkin.

Työn joustavuus ei pääty tähän, sillä työpaikkasi sijaitsee siellä päin Suomea, missä satut kulloinkin olemaan. Voit tehdä töitä Suomen lisäksi muualta Euroopasta. Et tarvitse omaa vastaanottoa, vaan pärjäät mainiosti, kunhan sinulla on toimivat työvälineet (puhelin ja tietokone) sekä luotettavat puhelin- ja nettiyhteydet. Tietokoneen saat meiltä.

Millainen työpaikka Savoa Partners on?

Olemme levittäytyneet ympäri Suomea, mutta etälääkäreillämme on hyvä yhteishenki: konsultointiapua, vertaistukea sekä kannustusta on aina tarjolla. Pääset työskentelemään niin vastavalmistuneiden kuin kokeneempienkin lääkäreiden kanssa. Saat työhösi hyvän etäperehdytyksen lääkäriltämme, joka on hoitanut jo 10 000 potilasta etänä.

”Olen työskennellyt lääkärinä pitkään, mutten ole koskaan aiemmin saanut tehdä työtä, jossa potilaiden kuuntelemiselle ja heidän ongelmiensa ratkaisemiselle on annettu riittävästi aikaa. Meillä lääkärit ovat ongelmanratkaisijoita, jotka tekevät aidosti yhteistyötä potilaiden kanssa. Siksi työni on niin palkitsevaa päivästä toiseen”, kertoo kolme vuotta Savoa Partnersilla työskennellyt lääkäri Minerva Krohn.


Miksi minun kannattaisi hakea teille?

Tulevat kollegasi nostavat työn joustavuuden tärkeimmäksi syyksi. Aikataulutat työpäiväsi itse, joten aikaa jää muustakin elämästä nauttimiseen.

Terveyskeskuspotilailla on monenlaisia terveyspulmia, joten pääset kehittämään ammattitaitoasi sekä oppimaan uutta. Jos olet kiinnostunut kehittämistyöstä, voit päästä kauttamme kehittämään terveyskeskusten toimintaa.

Saat vaikuttaa suoraan omiin tienesteihisi, sillä sinä päätät, kuinka monta potilasta otat hoidettavaksesi.

Mitä odotatte minulta?

Sinun pitää olla laillistettu lääkäri, mutta olet tervetullut meille, olitpa sitten vastavalmistunut tai alalla jo pidempään työskennellyt.

Koska teet töitä pääsääntöisesti suomeksi, sujuva suomen kielen taito on välttämätön. Työ sopii sinulle, jos sinulla on hyvät kommunikointitaidot, haluat oppia uutta sekä olet sinut tietotekniikan ja sähköisten potilastietojärjestelmien kanssa.

Haluan tämä työn! Miten toimin?

Hienoa! Koska teemme töitä muutenkin etänä, myös hakuprosessimme työhaastatteluja myöten tapahtuu etänä. Toivomme, että lähetät vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostilla osoitteeseen savoa@savoapartners.fi ja otsikkokenttään: Etälääkäri.

Hei, sinä terveydenhuollon ammattilainen, joka olet kiinnostunut perusterveydenhuollon kehittämisestä ja sinulla on sitä myös kokemusta:

Mielestämme Suomen perusterveydenhuollossa on iso ongelma, jonka korjaaminen on meidän missiomme. Onko sinulla kiinnostusta liittyä mukaan ammattilaistemme joukkoon tukemaan ison muutoksen tekemistä terveysasemilla, rakentamaan sote-keskusta?

Savoa Partners on kasvava yritys, jonka tuella moni terveyskeskus on ratkaissut hoitoon pääsyn ja vaikuttavuuden ongelmia. Odotamme sinulta sitoutumista asiakkaidemme muutoksen tekemiseen, joustavaa asennetta ja matkustushalukkuutta. Työskentelet pääsääntöisesti etänä kotoa käsin, osa työstä tapahtuu asiakasterveysasemilla.

Tarjoamme pelirakentajan paikan systeemiseen uudistumiseen. Tukenasi on huippujoukko, jonka kanssa sinulla on puitteet tehdä mielekästä, vaativaa ja palkitsevaa työtä.

Laitathan hakemuksen ja CV:n osoitteeseen: savoa@savoapartners.fi

ja sähköpostin otsikkokenttään: Asiantuntija

Lisätietoja tehtävästä ja kysymyksiä lähetetään sähköpostitse: savoa@savoapartners.fi

Hei lääkärit ja muut terveydenhuollon ammattilaiset,

Savoassa voit muokata omaa työtäsi omien tarpeidesi ja suunnitelmiesi mukaan. Voit tehdä etätyötä, lähityötä tai niiden yhdistelmää. Meillä on paljon töitä ja uusia asiakkuuksia tulee koko ajan. Porukka on avuliasta. Neuvoja ja tukea on tarjolla nopeasti.

Etsimme aktiiviseen asiantuntijayhteisöömme lisää osaavia, innostuneita ja kehittämishenkisiä lääkäreitä sekä muita terveydenhuollon ammattilaisia auttamaan asiakkaitamme ja kehittämään kanssamme toimintaa eteenpäin.

Reagoimme työntekijöidemme toiveisiin ja huoliin, kuuntelemme henkilöstöämme tarkalla korvalla ja huomioimme jokaisen yksilölliset elämäntilanteet.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työsuhteen ehdot ja erinomaisen tiimin tuen.

Tule mukaan muutoksen ytimeen!

Pin It on Pinterest

Share This