Oletko lääkäri, jolla on erinomaiset kommunikaatiotaidot? Tahdotko työskennellä sinulle sopivaan tahtiin mistä päin Eurooppaa tahansa – ja kehittyä samalla ammatillisesti?

Etsimme etälääkäreitä vakituiseen työsuhteeseen Savoa Partnersille. Tarjolla on myös töitä lääkäreille, jotka haluavat työskennellä satunnaisemmin, kuten viikonloppuisin tai yhtenä päivänä viikossa. Voit työskennellä mistä päin Suomea tai EU:ta haluat.

Arvostamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sillä etälääkärinä keskustelutaidot ovat kaiken A ja O. Tämä työ sopii sinulle, jos nautit ihmisten kanssa juttelemisesta puhelimassa ja kaipaat joustavuutta elämääsi.

Millaisesta työstä on kyse?

Etälääkärinä pääset hoitamaan terveyskeskuspotilaita puhelimitse. Meille on kunnia-asia, että potilaidemme pulmat ratkeavat aina, ja olemme saaneet kiitosta toiminnastamme niin heiltä kuin terveyskeskuksiltakin.

Työsi on vaihtelevaa ja erittäin joustavaa: sinä päätät, kuinka monta potilasta päivässä haluat hoitaa. Voit rytmittää päiväsi vapaasti aamu- ja iltakahdeksan välillä sekä työskennellä niin arkena kuin viikonloppuisinkin.

Työn joustavuus ei pääty tähän, sillä työpaikkasi sijaitsee siellä päin Suomea missä kulloinkin satut olemaan. Voit tehdä töitä Suomen lisäksi muualta Euroopasta. Et tarvitse omaa vastaanottoa, vaan pärjäät mainiosti, kunhan sinulla on toimivat työvälineet (puhelin ja tietokone) sekä luotettavat puhelin- ja nettiyhteydet. Tietokoneen saat meiltä.